SI  EN  |  Dostopnost
PISAVA
VELIKE ČRKE male črke
VELIKOST ČRK
CTRL+ za povečavo
CTRL- za pomanjšavo
SHEMA
Kontrastna shema Običajna shema Ponastavi vse
 
 
 

Predsednik republike častni pokrovitelj programa NE-ODVISEN.SI

Ljubljana, 28. 1. 2013 | sporočila za javnost

Predsednik republike Borut Pahor je danes na delovni pogovor sprejel vodjo programa NE-ODVISEN.SI Bojana Kodeljo in članico strokovnega sveta programa Vlasto Nussdorfer, ki sta mu predstavila delo tega vseslovenskega družbeno odgovornega programa. Predsednik je tudi sprejel vabilo, da postane častni pokrovitelj programa NE–ODVISEN.SI.

Predsednik republike je z velikim zanimanjem prisluhnil bogatim izkušnjam in predstavitvi izjemnega dela programa, ki vključuje nove, sveže interaktivne pristope za otroke, mladostnike in odrasle, s katerimi ozavešča posamezne ciljne skupine o različnih vrstah zasvojenosti, gradi na povezovanju in aktivno usmerja v športne in druge zdrave aktivnosti. Program odpira tudi vrata medgeneracijskim stikom in premisleku o odgovornem ter usklajenem starševstvu ob hkratnem postavljanju trdnih vzgojnih postavk.
Sprejem Nussdorfer

Program NE–ODVISEN.SI je doslej širom Slovenije pripravil 467 dogodkov in k sodelovanju pritegnil več kot 127 tisoč udeležencev. S svojo inovativnostjo in predanostjo izvajalci dosegajo izjemne rezultate pri učinkovitem preprečevanju različnih vrst zasvojenosti med mladimi.

Predsednik republike Borut Pahor se bo v okviru častnega pokroviteljstva programa tudi aktivno udeležil nekaterih posameznih srečanj z različnimi generacijami, ki jim je program namenjen.