SI  EN  |  Dostopnost
PISAVA
VELIKE ČRKE male črke
VELIKOST ČRK
CTRL+ za povečavo
CTRL- za pomanjšavo
SHEMA
Kontrastna shema Običajna shema Ponastavi vse
 
 

Predsednik Pahor bo na uradnem obisku v Sloveniji gostil katarskega emirja Al Thanija

Ljubljana, 15. 5. 2022 | napovednik

Na povabilo predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja se bo 15. in 16. maja 2022 na uradnem obisku v Sloveniji mudil katarski emir Tamim bin Hamad bin Khalifa Al Thani.

Predsednik Pahor je emirja Al Thanija povabil na uradni obisk v Slovenijo ob nedavnem uradnem obisku Katarja marca letos; emir je povabilo z veseljem sprejel in takrat napovedal, da bo Slovenijo obiskal že maja.


Predstavniki medijev boste za spremljanje obiska potrebovali AKREDITACIJSKE PRIPONKE, zato vas prosimo, da se akreditirate prek spletnega akreditacijskega sistema na povezavi https://dogodki.vlada.si/prijava-za-medije-uo-katar


Akreditirate se lahko od danes, do sobote, 14. maja 2022, do 12. ure. Akreditacijske priponke boste predstavniki medijev lahko prevzeli 30 minut vsakim pred vsakim posameznim dogodkom odprtim za medije ob obisku emirja na lokaciji dogodka. Program obiska objavimo naknadno.

Za dodatna vprašanja o akreditacijah se lahko obrnete na Anjo Zupanc (anja.zupanc@gov.si) ali Andrejo Križ, ( andreja.kriz@gov.si)