SI  EN  |  Dostopnost
PISAVA
VELIKE ČRKE male črke
VELIKOST ČRK
CTRL+ za povečavo
CTRL- za pomanjšavo
SHEMA
Kontrastna shema Običajna shema Ponastavi vse
 
 
 

Predsednik republike izrekel podporo selektorju nogometne reprezentance Srečku Katancu

Ljubljana, 10. 1. 2013 | sporočila za javnost

Predsednik republike Borut Pahor je danes sprejel na pogovor predsednika Nogometne zveze Slovenije Aleksandra Čeferina, selektorja slovenske nogometne reprezentance Srečka Katanca in generalnega sekretarja Aleša Zavrla. Predsednik je ob tej priložnosti izrekel podporo novemu selektorju, ki se vrača na krmilo slovenske nogometne reprezentance.

Predsednik Pahor, ki je velik podpornik slovenske nogometne reprezentance, se je z delegacijo NZS v sproščenem pogovoru dotaknil kvalifikacij za SP v Braziliji leta 2014. Uspehi domačega moštva na kvalifikacijskih tekmah bi zagotovo bili velik navdih ne samo nogometnim privržencem, temveč tudi drugim, ki nogometnih tekem sploh ne spremljajo redno.

Predsednik Borut Pahor je obljubil, da se bo udeleževal kvalifikacijskih tekem za svetovno prvenstvo 2014, saj verjame, da se bo slovenska reprezentanca uvrstila na svetovno prvenstvo v Braziliji 2014.

Novi selektor slovenske reprezentance Srečko Katanec se je ob tej priložnosti predsedniku države Borutu Pahorju zahvalil za podporo.

Predsednik Pahor sprejel predsednika, selektorja in generalnega sekretarja Nogometne zveze Slovenije