SI  EN  |  Dostopnost
PISAVA
VELIKE ČRKE male črke
VELIKOST ČRK
CTRL+ za povečavo
CTRL- za pomanjšavo
SHEMA
Kontrastna shema Običajna shema Ponastavi vse
 
 
 

Predsednik sprejel skupino otrok iz Bosne in Hercegovine

Ljubljana, 22. 8. 2013 | sporočila za javnost

Predsednik republike Borut Pahor je danes sprejel skupino otrok iz Bosne in Hercegovine, ki so v Slovenijo prispeli na sedemdnevno psihosocialno rehabilitacijo v okviru humanitarno-razvojnega projekta »Podari nasmeh« Zavoda KROG. Kot je pojasnila vodja projekta in direktorica Zavoda KROG Emina Hadžić, je cilj projekta izboljšanje psiho-socialnega stanja otrok, prebujanje samozavesti in občutka lastne vrednosti preko druženja in delavnic, grajenje medsebojnih odnosov, učenje medkulturnega dialoga in zmožnosti sprejemanja drugačnosti.

V času letovanja v Kopru se tako otroci ob pomoči prostovoljcev udeležujejo interaktivnih delavnic, učijo prvih plavalnih zamahov, danes pa so se udeležili tudi izleta v Ljubljano, kjer jih je v Predsedniški palači sprejel predsednik Pahor. Predsednik je z veseljem odgovarjal na njihova radovedna vprašanja in jim razkazal Predsedniško palačo.

Predsednik republike Borut Pahor je danes sprejel skupino otrok iz Bosne in Hercegovine, ki so v Slovenijo prispeli na sedemdnevno psihosocialno rehabilitacijo v okviru humanitarno-razvojnega projekta »Podari nasmeh« Zavoda KROG.
Foto: Nebojša Tejić/STA