SI  EN  |  Dostopnost
PISAVA
VELIKE ČRKE male črke
VELIKOST ČRK
CTRL+ za povečavo
CTRL- za pomanjšavo
SHEMA
Kontrastna shema Običajna shema Ponastavi vse
 
 

Predsednik Pahor v Celju na nacionalni konfereci mladinskega dialoga MLADOKRACIJA in na odprtju razstave »Tri zvezde treh desetletij – Celje 1991«

Celje, 18. 6. 2021 | napovednik

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor bo v petek, 18. junija 2021, ob 10.30, obiskal Mladinski center Celje, kjer se bo udeležil nacionalne konference mladinskega dialoga: MLADOKRACIJA, kjer bo vodil pogovor z mladimi.

Mladi so na regijskih dogodkih razmišljali o svoji prihodnosti in oblikovali predloge za izboljšave življenja mladih. Letos so projekt namenili temam predsedovanja in delovanju evropskih demokratičnih institucij. Dialog s predsednikom bo osredotočen na pomen različnih ukrepov v Sloveniji in Evropski uniji pri spodbujanju mladih k aktivni participaciji ter vključenosti v družbo. S tem predsednik Pahor nadaljuje niz razprav "Pogovorimo se o Evropi".

Predsednik republike se bo po pogovoru, ob 12. uri, udeležil odprtja razstave ob 30-letnici samostojnosti Republike Slovenije z naslovom »Tri zvezde treh desetletij – Celje 1991«. Predsednik republike bo udeležence prireditve nagovoril.


LOKACIJA pogovora z mladimi: Mladinski center Celje, Mariborska 2, Celje


LOKACIJA razstave: Trg celjskih knezov, Celje