SI  EN  |  Dostopnost
PISAVA
VELIKE ČRKE male črke
VELIKOST ČRK
CTRL+ za povečavo
CTRL- za pomanjšavo
SHEMA
Kontrastna shema Običajna shema Ponastavi vse
 
 

Predsednik Pahor bo obiskal Nacionalni inštitut za javno zdravje - NIJZ in zaposlenim vročil repliko Jabolka navdiha

Ljubljana, 27. 5. 2020 | napovednik

Predsednik republike Slovenije Borut Pahor bo v sredo 27. maja 2020, ob 10.30 obiskal Nacionalni inštitut za javno zdravje - NIJZ in zaposlenim vročil repliko Jabolka navdiha.

Predsednik Pahor bo zaposlenim na NIJZ izrekel zahvalo za njihov prispevek pri premagovanju epidemije. Slovesnost bo predsednik republike izkoristil tudi za neformalne pogovore z vodstvom in strokovnjaki inštituta o tem, kaj smo se doslej naučili iz spopadanja s koronakrizo in kako bodo naša življenja prilagajati spremembam v prihodnje.

Ob tej priložnosti bo predsednik republike NIJZ vročil repliko Jabolka navdiha, ki ga je 29. marca v Predsedniški palači virtualno podelil vsem “junakom človečnosti in upanja”, ki so v času spopadanja z epidemijo novega virusa požrtvovalno in nesebično skrbeli, da je življenje teklo karseda normalno. Predsednik Pahor je takšni repliki ob obiskih pri njih že vročil prostovoljcem in prostovoljkam Mladinskega centra Velenje in pobudnikom vseslovenske akcije "Maske za vse" v Trbovljah, in bo s tem izrazom pozornosti in hvaležnosti nadaljeval.


LOKACIJA: NIJZ, Območna enota Ljubljana, Zaloška 29, Ljubljana (sejna soba, 3. nadstropje)