Predsednik republike bo virtualno vročil Jabolko navdiha

Ljubljana, 29. 3. 2020 | napovednik

Predsednik republike bo virtualno vročil Jabolko navdiha

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor bo v nedeljo, 29. marca 2020, ob 10. uri v Predsedniški palači vročil priznanje Jabolko navdiha - vsem, ki v času spopadanja z epidemijo novega virusa požrtvovalno in nesebično skrbijo, da življenje teče karseda normalno. Vročitev bo potekala brez prejemnikov priznanja in vabljenih gostov.

Utemeljitev bo prebral predsednik republike.OBVESTILO MEDIJEM

Ob upoštevanju ukrepov Vlade Republike Slovenije za zajezitev širitve okužbe, smo ustrezno priredili Kristalno dvorano Predsedniške palače za novinarje in snemalce. Zato je NUJNA akreditacija novinarskih ekip na elektronski naslov: urad.predsednika@predsednik.si in petra.arsic@predsednik.si (ime in priimek, medij, elektronski naslov in kontaktna telefonska številka – mobilni telefon).

AKREDITACIJA JE NUJNA DO NEDELJE, 29. MARCA 2020, DO 9. URE. Prosimo vas, da ob prihodu upoštevate vsa priporočila in navodila pristojnih.

Fotoreporterje obveščamo, da bodo po prireditvi fotografije na voljo brezplačno. Vsem bo na voljo tudi VIDEO posnetek slovesnosti.

Za več informacij lahko pokličete Petro Aršič, svetovalko predsednika republike, na kontaktno telefonsko številko 041 218 345.

Predstavnike medijev obveščamo, da bo vhod in zbirno mesto na Gregorčičevi ulici 20 (vhod garaže) ob 9.45 od koder vas bomo pospremili do Velike dvorane.